RAV-MUT

Het cassettemodel RAV-MUT is speciaal ontworpen om in een systeemplafond met een rastermaat van 60 x 60 te worden ingebouwd. Alle leidingen blijven geheel uit het zicht achter het plafond, alleen het strak afgewerkte, platte 4-zijdig uitblazende rooster blijft zichtbaar. De MUT heeft niet veel inbouwruimte nodig, heeft flexibele opties waar het leidingwerk betreft en biedt diverse opties die installatie flexibel en relatief eenvoudig maken. Hij werkt bovendien stil en energiezuinig en door de zelfreinigingsfunctie is het onderhoud simpel!

De MUT wordt standaard uitgevoerd met een geavanceerde bedrade bediening maar kan indien gewenst ook met een infrarood bediening uitgerust worden. Diverse optionele (netwerk-)regelingen zijn tevens leverbaar.

Klik op één van onderstaande modellen voor meer info en de brochure.

Lees meer Lees minder

Beschikbare modellen

De binnendelen worden, al naar gelang de vermogensbehoefte, gecombineerd met de energiezuinige, stille en compacte Digital Inverter (DI) of Super Digital Inverter (SDI) RAV buitendelen. DI buitendelen kunnen daarnaast een speciale anti-corrosie behandeling ondergaan waardoor ze makkelijker te plaatsen zijn in een corrosieve omgeving zoals aan de kust of in een industriële omgeving.

Het RAV-MUT systeem is ook leverbaar in twin-uitvoering waarbij twee binnendelen in dezelfde ruimte met één bedrade bediening geregeld kunnen worden.