RAV-UTP

Het cassettemodel RAV-UTP wordt in een verlaagd (systeem-)plafond ingebouwd, alleen het platte gecombineerde aanzuig- en uitblaasrooster blijft zichtbaar.

Een aantal bijzondere kenmerken maken deze serie uiterst flexibel en veelzijdig. Naast de fraaie vormgeving en stille werking is dit model compact en licht van gewicht. De uitblaaslamellen kunnen individueel ingesteld kunnen worden. Centraal in de ruimte geplaatst wordt de lucht via de vier zijden optimaal over het vertrek verdeeld. Indien centrale plaatsing niet mogelijk is kunnen één of twee zijden afgesloten worden om de luchtverdeling te beïnvloeden. Door de lage inbouwhoogte van slechts 25,8 cm is plaatsing vrijwel altijd mogelijk.

Het hele jaar door genieten van een optimaal binnenklimaat; alle modellen uit de RAV-UTP serie kunnen namelijk ook uitstekend én energiezuinig verwarmen.

Klik op één van onderstaande modellen voor meer info en de brochure.

Lees meer Lees minder

De binnendelen worden, al naar gelang de vermogensbehoefte, gecombineerd met de energiezuinige, stille en compacte Digital Inverter (DI) of Super Digital Inverter (SDI) RAV buitendelen. DI buitendelen kunnen daarnaast een speciale anti-corrosie behandeling ondergaan waardoor ze makkelijker te plaatsen zijn in een corrosieve omgeving zoals aan de kust of in een industriële omgeving.

Het RAV-UTP systeem is ook leverbaar in twin- of triple-uitvoering waarbij twee of drie binnendelen in dezelfde ruimte met één bedrade bediening geregeld kunnen worden.