RAS-BKVG Mirai

Toshiba biedt een ruim assortiment wandmodellen. Wandmodel Mirai combineert technische hoogstandjes met een gestroomlijnd en tijdloos design voor maximaal comfort. En dat allemaal op zeer energiezuinige wijze.

Optimaal binnenklimaat
Het wandmodel RAS-BKVG, ofwel de Mirai, is met zijn strakke lijnen en geraffineerde details een waar topmodel. Maar goede looks alleen zijn natuurlijk niet genoeg om op topniveau te kunnen presteren, dat zit ook van binnen. Zoals alle TOSHIBA airconditioners is ook de Mirai uitgerust met de nieuwste hoogwaardige technische snufjes om te zorgen voor een optimaal binnenklimaat. Dat doet de Mirai op zeer energiezuinige wijze; alle modellen beschikken dan ook over het riante energielabel A+ voor zowel koelen als verwarmen. De relatief lage investering en de eenvoudige installatie zorgen ervoor dat een energiezuinige warmtepomp binnen handbereik ligt.

Bescheiden huisgenoot
De Mirai heeft behalve zijn elegante uiterlijk ook nog eens bescheiden afmetingen. Met net geen 80 cm breedte is dit model zeer compact. Maar ook op het gebied van geluid is de Mirai een rustige huisgenoot. Zeer lage geluidswaarden zorgen ervoor dat u kunt genieten van uw rust terwijl uw Mirai zorgt voor een comfortabel binnenklimaat.

Ter voorkoming van schimmelvorming -en de daardoor verslechterende luchtkwaliteit- beschikt de Mirai over een zogenaamde zelfreinigingsfunctie. Overtollig vocht wordt uit de installatie verwijderd waardoor schimmel en onaangename luchtjes geen kans krijgen en de luchtkwaliteit optimaal blijft.

Klik op één van onderstaande types voor meer informatie en de brochure.

Lees meer Lees minder

Beschikbare modellen