RAV-KRTP

Het wandmodel RAV-KRTP past moeiteloos in elk interieur. Met vier verschillende beschikbare capaciteiten zorgt deze knappe verschijning met zijn strakke lijnen, op zeer energievriendelijke wijze, voor een optimaal binnenklimaat.

De KRTP is een echte duizendpoot. Met dubbele uitblaaslamellen, die zowel in verticale als horizontale richting kunnen worden gestuurd, zorgt hij voor de perfecte temperatuur in de ruimte. Maar een optimaal klimaat is niet alleen de juiste temperatuur, daar komt meer bij kijken. En dus ontvochtigt de KRTP de lucht en filtert ook de vervuilende deeltjes weg met behulp van geavanceerde filtersystemen. De RAV-KRTP zorgt het hele jaar door voor het juiste klimaat, hij kan namelijk ook uitstekend verwarmen! Dit model kan niet alleen prima thuis toegepast worden maar leent zich juist ook uitstekend voor de zakelijke toepassing.

Voorzien van gebruiksvriendelijke infraroodbediening, bedrade bediening mogelijk, wifi-bediening optioneel.

Klik op één van de onderstaande modellen voor meer informatie en de brochure.

Lees meer Lees minder

De binnendelen worden, al naar gelang de vermogensbehoefte, gecombineerd met de energiezuinige, stille en compacte Digital Inverter (DI) of Super Digital Inverter (SDI) RAV buitendelen. DI buitendelen kunnen daarnaast een speciale anti-corrosie behandeling ondergaan waardoor ze makkelijker te plaatsen zijn in een corrosieve omgeving zoals aan de kust of in een industriële omgeving.

Het RAV-KRTP systeem is ook leverbaar in twin- of triple uitvoering waarbij tot drie binnendelen in dezelfde ruimte met één bedrade bediening geregeld kunnen worden.