Airco slaapkamer

Airco in de slaapkamerEen goede nachtrust is ontzettend belangrijk. Hoge temperaturen in de slaapkamer kunnen dit verstoren. Ook met hoog oplopende zomerse temperaturen wil je -net als de meeste mensen- waarschijnlijk het liefst nog onder een deken kunnen kruipen. Tobben met een ventilator of slapen met open raam met de bijbehorende geluidsoverlast en hinderlijke muggen behoren tot het verleden met airco in de slaapkamer. Je bepaalt zelf het klimaat waarin je lekker slaapt en weer fris wakker wordt!

Gezonde lucht

Airco in de slaapkamer zorgt niet alleen voor een betere nachtrust, maar voorziet ook in schone lucht. Airco’s zorgen namelijk niet alleen voor verkoeling of verwarming, maar ook voor gereinigde en ontvochtigde lucht. Voor mensen met bijvoorbeeld astma of allergieën is een airco in de slaapkamer dan ook zeker een goed idee.

Ongestoord slapen

Klinkt een airco in je slaapkamer jou ook als muziek in de oren? Kijk je nu al uit naar het moment waarop je zelf het klimaat in je slaapkamer kan beheersen, maar ben je bang dat het geluid dat airco’s maken je alsnog wakker houden? Geen zorg; alle modellen in ons uitgebreide assortiment hebben een zeer lage geluidsproductie, zeker als ook nog eens gebruik wordt gemaakt van de zgn Comfort Sleep functie is het geluid vaak niet meer dan 20 tot 25 dBA. Ter vergelijking: een moderne ventilator produceert op de maximale stand 68 dBA.

Makkelijk in gebruik

Airco’s zijn er in vele verschillende uitvoeringen: wandmodellen zijn de bekendste maar er zijn ook tal van mogelijkheden om de airco gedeeltelijk of zelfs geheel uit het zicht te monteren. Bovendien kunnen hedendaagse airco’s behalve koelen ook uitstekend verwarmen, en dat doen ze zelfs een stuk energiezuiniger dan traditionele verwarmingssystemen. Temperatuurschommelingen zijn verleden tijd met een kwaliteitsairco in de slaapkamer. De verschillende modellen hebben elk zo hun eigen specifieke kenmerken, maar allemaal zijn ze gemakkelijk te monteren en eenvoudig in onderhoud. Met een vaste of een draadloze afstandsbediening bepaal je zelf het klimaat in de slaapkamer.

Vrijblijvend advies airco slaapkamer

Overtuigd van de voordelen van airco in je slaapkamer? Neem dan eens vrijblijvend een kijkje in ons uitgebreide assortiment. Samen met een erkende installateur kan je een keuze maken die helemaal is afgestemd op jouw persoonlijke situatie en wensen.

Voor een vrijblijvend advies op maat over de aanschaf van airconditioning voor uw slaapkamer kun je altijd contact met ons opnemen.