Estia Monobloc

De alles-in-één-warmtepomp van TOSHIBA Estia is bijzonder geschikt voor de grotere verwarmings- en koelings­behoeften. Deze flexibele oplossing kan in een opstelling van meerdere buitendelen gekoppeld worden om de capaciteit te vergroten. Eveneens kan de Monobloc geïntegreerd worden in een gebouwbeheersysteem.

Compact en energiezuinig
De Estia Monobloc herbergt alle componenten in zich die nodig zijn voor het verwarmen en koelen van een ruimte alsmede de warmwatervoorziening. De ingebouwde hydromodule kan in verschillende capaciteiten geleverd worden zodat elk systeem op de specifieke wensen en eisen van de ruimte en gebruiker kan worden afgestemd. Indien de Monobloc toegepast wordt in een bestaande situatie kan de samenstelling daarop worden aangepast. Zo is bijvoorbeeld niet altijd een hydromodule nodig in het systeem. Dat maakt de Estia Monobloc zo flexibel.

Net als de Estia splitsystemen is de Monobloc voorzien van geavanceerde, zogenaamde inverter-techniek. Dat zorgt voor een energiezuinige werking en een hoog rendement. Zo kan ook voor de grotere toepassing geïnvesteerd worden in duurzame verwarming en warmwatervoorziening!

Alle Estia systemen beschikken over een zeer hoog energielabel.

Lees meer Lees minder

Beschikbare modellen