TOSHIBA Airconditioning voor een maatschappelijke bedrijfsvoering

 

Technologie en energie 

Alle bedrijven binnen de TOSHIBA Groep werken dagelijks aan producten en diensten die aansluiten op de behoeften van onze klanten, medewerkers en aandeelhouders. Dankzij onze diepgewortelde motivatie voor innovatie en onze maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering, kunnen we telkens weer vooruitgang boeken in de ontwikkelingen van producten en diensten die tot een meer bloeiende en gezonde samenleving leiden en tevens het leefklimaat van mens en natuur verbeteren.

Sociale verantwoordelijkheid

TOSHIBA ondertekende in 2004 de “United Nations Global Compact” en heeft sindsdien de basisprincipes hiervan gepromoot en verder geïmplementeerd. Niet alleen in de eigen organisatie worden er eisen gesteld aan mensenrechten, arbeid, samenleving en ethiek maar ook bij leveranciers en partners. TOSHIBA’s sociale verantwoordelijkheid wordt jaarlijks door onafhankelijke instanties getoetst en de TOSHIBA organisatie is al verscheidene malen onderscheiden voor haar commitment en succesvolle naleving.

Inspireren

Bij TOSHIBA krijgt iedere individu de kans om de mogelijkheden van de organisatie te ontdekken en tevens een bijdrage te leveren aan het bedrijfssucces en de voorspoed op lange termijn. We brengen passie en toewijding naar de werkvloer en stimuleren verantwoordelijkheid bij onze mensen. We zijn in staat snel beslissingen te nemen en komen resoluut in actie als het nodig is. We zorgen voor leiderschap, inspiratie en strategische richting, stimuleren individuele capaciteiten en brengen deze samen voor een versterkend effect. Door de realisatie van duidelijk gedefinieerde doelstellingen zorgen zij voor de noodzakelijke groei en winst.

Met onze gezamenlijke drive kunnen we onze klanten inspireren. Onze passie en vastberadenheid om innovatie en vooruitgang na te streven leidt tot vernieuwing en originele concepten. TOSHIBA producten staan voor duurzame kwaliteit, betrouwbaarheid en comfort en dragen bij tot een betere samenleving.