SHRM-e | 3-pijps VRF

TOSHIBA's SHRM-e is het 3-pijps VRF-systeem voor gelijktijdig koelen en verwarmen. Met de SHRM-e kan men bij elk binnendeel afzonderlijk kiezen voor koeling of verwarming en dat via één enkel koudemiddelleidingsysteem. Teruggewonnen energie van het ene deel kan worden gebruikt om een ander deel in hetzelfde systeem te voorzien van energie.

Uitzonderlijk lage geluidswaarden
Het geluid van de buitendelen is voornamelijk afhankelijk van de toegepaste technologie, de gebruikte materialen en het toerental van de roterende delen. De inverter­regeling van de ventilatormotor maakt het mogelijk om het toerental terug te brengen tot slechts 60 toeren/min. De afscherming van de compressoren en de gehele beplating van de buitendelen zijn ontworpen om het geproduceerde geluid maximaal te dempen. De combinatie van de krachtige compressoren met de speciale warmte­wisselaar zorgen ervoor dat het VRF-e systeem het grootste deel van de tijd in deellast zal functioneren. Hierbij wordt niet alleen het beste rendement gerealiseerd maar ook het laagste geluid.

De SHRM-e serie heeft een uitgebreide vermogensrange, innovaties op het gebied van ontwerp en luchtmanagement en excellente deellastrendementen. De keuze in binnendelen is zeer ruim, in combinatie met de vele bedieningsmogelijkheden maakt dat TOSHIBA VRF-systemen aan vrijwel elke eis kunnen voldoen.

Klik op één van onderstaande modellen voor specificaties en de brochures.

Lees meer Lees minder