SMMS-e | 2-pijps VRF

Het TOSHIBA SMMS-e systeem verenigt innovatie, de nieuwste technologieën, kennis en ervaring in een hoge energie-efficiëntie en maximaal comfort voor de gebruiker.

SMMS-e zorgt het gehele jaar door voor de juiste binnentemperatuur. Dit systeem is ontworpen om ook onder extreme weersomstandigheden optimaal te functioneren. Buitentemperaturen tot -25ºC voor verwarmen en tot 46ºC voor koelen; TOSHIBA SMMS-e draait er zijn hand niet voor om!

Grote besparingen in deellast
Door toepassing van de zeer efficiënte DC gelijkstroom compressoren met dubbele rotor in alle modellen en de geavanceerde, door TOSHIBA ontwikkelde elektronische inverter-aansturing, bereiken alle SMMS-e systemen een zeer hoog deellastrendement. Ook in verwarmingsbedrijf worden riante deellastrendementswaarden bereikt. Deze indrukwekkende prestaties dragen enorm bij aan de reductie van het totale jaarlijkse energieverbruik.

De brede vermogensrange, het ruime binnendelenassortiment en de vele bedieningsmogelijkheden zorgen ervoor dat met de VRF-systemen van TOSHIBA aan vrijwel elke eis voldaan kan worden.

Klik op één van onderstaande modellen voor specificaties en de brochure.

Lees meer Lees minder