Nieuw wandmodel VRF binnendeel

TOSHIBA biedt een ruim assortiment binnendelen bij toepassing van een VRF-systeem. Vaak vraagt de toepassing of ruimte om een bepaald model. Het wandmodel is een graag geziene gast in horeca-gelegenheden en kantoorruimtes en moet daarom ook aan bepaalde estethische eisen voldoen. Met de uitbreiding van het asortiment wandmodellen met de compacte MMK-AP-HP is nu een topmodel op gebied van design beschikbaar. Echter heeft dit model nog meer voordelen. Zo doet hij zeer stil en discreet zijn werk; hij produceert namelijk weinig geluid en is voorzien van dimbare led-indicatielampjes.

VRF wandmodel

De vermogensrange is ruim waardoor voor praktisch elke toepassing een type beschikbaar is, of het nu om een bescheiden kantoor gaat, een middelgrote hotelkamer of een ruime lunchroom. De meegeleverde infraroodbediening is makkelijk in gebruik en biedt de gebruiker alle mogelijkheden de airconditioner geheel naar wens af te stellen of zelfs te programmeren.

Met zijn ingebouwde, reinigbare filtersysteem houdt hij de lucht niet alleen op de juiste temperatuur maar zuivert deze ook van vervuilende deeltjes en nare luchtjes. Van binnen is de MMK-AP-HP voorzien van een speciale coating waardoor vuil niet in het inwendige achterblijft. Dat zorgt voor een optimale luchtkwaliteit en een lange levensduur!

Klik hier om de specificaties van de MMK-AP-HP te bekijken en de VRF-brochure te downloaden.