Nieuws.

Bij TOSHIBA wordt voortdurend gewerkt aan de ontwikkeling van producten, technologie en de verbetering van prestaties. Die inspanningen zijn terug te zien in het assortiment energiezuinige, stille airconditioners en duurzame warmtepompen. Maar ook op het gebied van bediening en slimme technologie loopt TOSHIBA mee in de voorhoede. Hier vind je een greep uit het nieuws.

TOSHIBA smartmanager touchscreen; bekroond design!

Smarmanager touchscreen bedieningDe nieuwe touchscreen smartmanager met LAN aansluiting voor bediening via PC voor grote airconditioningsystemen is zeer gebruiksvriendelijk en intuïtief. Deze smartmanager biedt o.a. energiemonitoring, uitgebreide programmeringsmogelijkheden en volledige controle over maximaal 128 binnendelen. Daarnaast beschikt deze bediening standaard over een digitale in- en uitgangsmodule. De smartmanager is in 2019 bekroond met een gerenommeerde iF-design award.


Nieuwe Super Digital Inverter buitendelen & Smart Cassette

Smart CassetteDe nieuwe generatie, met R32 koudemiddel gevuld Super Digital Inverters (SDI) van TOSHIBA heeft een A+++ energielabel. Het ruime assortiment binnendelen dat gecombineerd kan worden met de nieuwe buitendelen is bovendien uitgebreid met het eigentijds en elegant vormgegeven Smart Cassettemodel RAV-UT.

Klik hier om verder te lezen.


Nieuw wandmodel VRF binnendelen

mmk-ap-hp wandmodel vrfHet assortiment binnendelen dat toegepast kan worden in een VRF-systeem is uitgebreid met de knappe verschijning MMK-AP-HP. Een strak vormgegeven wandmodel dat in ieder interieur past.

Klik hier om verder te lezen.