Consolemodel U2FVG

Het multi-split consolemodel past dankzij zijn compacte afmetingen van 60 x 70 cm vrijwel overal. Kan eenvoudig op een lage zolderkamer geplaatst worden en laat zich gemakkelijk onder een raam monteren. De RAS-U2FVG beschikt over het TOSHIBA Bi-Flow systeem waardoor de gebruiker de uitblaasrichting zelf kan kiezen uit de twee beschikbare openingen; aan de onder- en bovenzijde.

De luchtuitblaasrichting kan naar wens worden ingesteld door te kiezen uit één van de vooringestelde standen of voor de swingfunctie waardoor de uitblaaslamel op en neer gaat bewegen en zo de lucht door de ruimte verspreidt. De RAS-U2FVG is, naast de meegeleverde infrarood afstandbediening voorzien van een slim bedieningspaneel met kinderslot, een LCD scherm met LED verlichting voorzien van dimmer en automatische herstart.

Klik op één van onderstaande modellen voor meer informatie en de brochure.

Lees meer Lees minder

Beschikbare modellen

Dit model is geschikt voor toepassing in een multi-splitsysteem. Met een multi-splitsysteem kunnen twee tot maximaal vijf ruimten gekoeld en verwarmd worden. Verschillende modellen kunnen onderling met elkaar worden gecombineerd en hebben elk hun eigen bediening.