Wandmodel Daiseikai

Het multi-split binnendeel Daiseikai is het vlaggenschip van de wandmodellen. Een zeer hoog rendement, een geavanceerd zgn. Plasma Ion filtersysteem en ook nog eens de perfecte 'looks'. En daarbovenop is de Daiseikai ook nog eens een zeer stille huisgenoot, of hij nu zorgt voor een lekker koel klimaat of een aangename warmte, op de lage stand produceert hij niet meer dan 20 dBA aan geluid. Dat is vergelijkbaar met het geluid van blaadjes die ritselen in de boom of gefluister op een afstand.

Vele extra's
Dit model is uitgerust met de 'Comfort Sleep' functie waardoor de airconditioner gedurende de nacht de temperatuur op een comfortabel niveau houdt zonder te storen. Op de gebruiksvriendelijke afstandsbediening met verlichte knoppen en groot leesbaar scherm kan gekozen worden voor de 'High-Power' functie om zeer snel de gewenste temperatuur te bereiken. De Daiseikai heeft een zelfreinigende functie waardoor de gevolgen van achtergebleven vocht, zoals schimmel en onaangename luchtjes, voorkomen worden. Kortom, een echte alleskunner die op elke plek voor maximaal comfort zorgt.

Klik op één van de onderstaande modellen voor meer informatie en de brochure.

Lees meer Lees minder

Beschikbare modellen

Dit model is geschikt voor toepassing in een multi-splitsysteem. Met een multi-splitsysteem kunnen twee tot maximaal vijf ruimten gekoeld en verwarmd worden. Verschillende modellen kunnen onderling met elkaar worden gecombineerd en hebben elk hun eigen bediening.