Wandmodel Shorai Premium

De SHORAI Premium is een onderhoudsvriendelijk wandmodel met een strakke vormgeving geschikt voor in huis maar ook in de klein-zakelijke toepassing. Deze Premium uitvoering beschikt over een inventief filtersysteem waardoor de luchtkwaliteit op een zeer hoog peil gehouden wordt. Voor praktisch elke ruimte in huis is een passend model, echter hoe groot het vermogen ook moet zijn, de SHORAI Premium blijft in elke klasse bescheiden afmetingen behouden.

Optimale luchtkwaliteit
De geïntegreerde ionizer zorgt er d.m.v. elektrische hoogspanning voor dat negatieve ionen worden aangemaakt. Deze negatief geladen ionen hechten zich vooral aan stof, ziektekiemen en bacteriën zodat zeer effectief de vervuiling in de lucht door stof, sigarettenrook, pollen en schimmels wordt tegengegaan. Een speciale coating op de verdamper voorkomt dat vuil en vocht zich ophopen. De interne fan draait bovendien nog enige tijd door nadat de airconditioner is uitgeschakeld om te zorgen dat ook de laatste vochtrestjes opdrogen. Zo krijgen schimmels en nare luchtjes geen kans!

Dit model beschikt over meerdere extra functies zoals o.a. de Quiet- en Comfort Sleep functie. Beide zorgen voor extra reductie van geluid, vooral tijdens de nach­telijke uren biedt dat extra comfort. Standaard wordt de SHORAI Premium geleverd met een geavanceerde maar gebruiksvriendelijke infrarood bediening met week­timer. Optioneel is bediening middels wifi ook mogelijk.

Klik op één van onderstaande modellen voor meer info en de brochure.

Lees meer Lees minder