RAS-J2FVG Consolemodel

RAS-B13J2FVG-E

Deze bepaald niet breedgeschouderde airconditioner wordt op de grond geplaatst. Dat kan overal maar met name in ruimten die niet rechttoe-rechtaan zijn kan het consolemodel nog wel eens uitkomst bieden. Schuine wanden, grote raampartijen of uitzonderlijk hoge plafonds kunnen obstakels vormen voor andere airco’s, het consolemodel heeft daar geen last van. Naast bescheiden is hij ook een keurige kamergenoot; de plint hoeft niet verwijderd te worden en kabels en leidingen worden uit het zicht gemonteerd.

Vanaf zijn plekje in de ruimte blaast hij de verwarmde of gekoelde lucht naar keuze boven- of onderuit middels het BiFlow uitblaassysteem, of gebruik korte tijd beide uitblaasopeningen voor een snelle boost! Koude voeten of verhitte hoofden zijn zo snel weer op temperatuur.

Je kunt hem instellen en bedienen via het geïntegreerde, led-verlichte (dimbare) bedieningspaneel. Zijn er kleine vingertjes in de buurt? Dan kun je het paneel vergrendelen met het kinderslot. Zit je echter lekker in je luie stoel, gebruik dan de eveneens meegeleverde infraroodbediening om de instellingen te wijzigen.  

Het consolemodel is beschikbaar in diverse uitvoeringen qua capaciteit. Klik op specificaties voor de unieke eigenschappen van dit type.

Koelen
Nominaal koelvermogen: 3,5 kW
Vermogensrange: 1,1 - 4,1 kW
Verwarmen
Nominaal verwarmingsvermogen: 4,2 kW
Vermogensrange: 1,0 - 5,0 kW
Technische gegevens
Elektrische aansluiting: 230 V/1 ph/50 Hz
Koeltechnische aansluiting: 1/4" x 3/8" flare
Binnendeel
Luchthoeveelheid (L-H), 5 stappen: 270 - 528 m³/h
Geluidsdrukniveau koelen (SL-L-H): 24-28-40 dB(A)
Geluidsdrukniveau verwarmen (SL-L-H): 24-28-40 dB(A)
Afmetingen (H x B x D): 600 x 700 x 220 mm
Gewicht: 16,0 kg
Condensaansluiting: 16 mm
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.