RAS-J2KVG Seiya

RAS-B16J2KVG-E

Seiya zorgt er simpelweg voor dat je er comfortabel bijzit, als het warm is én ook als het koud is. In de woonkamer, de slaapkamer, op je werkplek of overal tegelijk. Seiya is Japans voor ‘stille nacht’, hij doet zijn werk dan ook zeer stil; zowel binnen als buiten. En moet het toch nóg iets stiller? Dan is er de mogelijkheid de geluidsproductie nog verder te reduceren.

Schone lucht

Dit model is compact en onderhoudsvriendelijk, het ingebouwde luchtfilter kan je zelf reinigen. Van binnen zorgt de zogenaamde Magic Coil coating ervoor dat er geen vocht en vuil achterblijft, dat voorkomt nare luchtjes en zorgt ervoor dat de luchtkwaliteit jarenlang optimaal blijft.

De led-verlichting op de airco kan stapsgewijs gedimd worden.

Bedieningsmogelijkheden

De meegeleverde bediening heeft alles in zich om alle standaard functies van de Seiya aan te sturen. Wil je wat meer mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een weektimer of vakantiemodus? Dan kan optioneel voor een uitgebreidere bediening gekozen worden. Bediening via wifi is optioneel ook mogelijk. Middels een gebruiksvriendelijke app op je smartphone kan je de airco aan- en uitzetten en instellen op elke willekeurige plek. Dat is lekker thuiskomen!

De Seiya is in verschillende capaciteiten beschikbaar. Klik op specificaties voor de unieke eigenschappen van dit type Seiya.

Koelen
Nominaal koelvermogen: 4,6 kW
Vermogensrange: 1,2 - 4,7 kW
Verwarmen
Nominaal verwarmingsvermogen: 5,5 kW
Vermogensrange: 1,3 - 6,0 kW
Technische gegevens
Elektrische aansluiting: 230 V/1 ph/50 Hz
Koeltechnische aansluiting: 1/4" x 1/2" flare
Binnendeel
Luchthoeveelheid (L-H), 5 stappen: 330 - 750 m³/h
Geluidsdrukniveau koelen (SL-L-H): 22-26-43 dB(A)
Geluidsdrukniveau verwarmen (SL-L-H): 22-26-43 dB(A)
Afmetingen (H x B x D): 293 x 798 x 230 mm
Gewicht: 10,0 kg
Condensaansluiting: 16 mm
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.