RAS-J2KVSG Kazumi

RAS-B13J2KVSG-E

Als je net dat beetje meer wil, voldoet wandmodel Kazumi aan je verwachtingen. De strak vormgegeven airconditioner in matwitte afwerking is op zijn plek in elk interieur. Hij zorgt voor een goede nachtrust als de nachten zwoel zijn maar houdt je ’s winters ook warm in bijvoorbeeld je thuiskantoor.

Nét dat beetje extra

Kazumi heeft veel extra’s die zorgen voor nét dat beetje extra comfort. Zoals de mogelijkheid om een weektimer in te stellen. De toegepaste HaDa Care technologie zorgt ervoor dat de lucht optimaal door de ruimte verdeeld wordt en voorkomt hinderlijke luchtstromen.

Het Ultra Pure filter ontdoet de lucht van vervuilende deeltjes en vieze luchtjes. Hij zorgt ook goed voor zichzelf: dankzij de special Magic Coil coating hoopt vocht en vuil zich niet op in het binnenste, dat zorgt voor een goede luchtkwaliteit en lange levensduur. Rustgevende gedachte!

Dit model is al één van de stilste wandmodellen maar moet het een keer nog net iets stiller? Dan biedt de Quiet functie uitkomst.

Bedieningsmogelijkheden

Bediening gaat standaard middels de meegeleverde gebruiksvriendelijke infraroodbediening maar kan ook door gebruik te maken van de optioneel in te bouwen wifi-module. Stel je airco via een app op je smartphone op elke willekeurige plek precies zo in dat je thuis een koel of warm welkom wacht!

De Kazumi is in verschillende capaciteiten beschikbaar. Klik op specificaties voor de unieke eigenschappen van dit type Kazumi.

Koelen
Nominaal koelvermogen: 3,5 kW
Vermogensrange: 1,0 - 4,1 kW
Verwarmen
Nominaal verwarmingsvermogen: 4,2 kW
Vermogensrange: 1,0 - 5,3 kW
Technische gegevens
Elektrische aansluiting: 230 V/1 ph/50 Hz
Koeltechnische aansluiting: 1/4" x 3/8" flare
Binnendeel
Luchthoeveelheid (L-H), 5 stappen: 342 - 732 m³/h
Geluidsdrukniveau koelen (SL-L-H): 19-23-43 dB(A)
Geluidsdrukniveau verwarmen (SL-L-H): 19-23-43 dB(A)
Afmetingen (H x B x D): 293 x 800 x 226 mm
Gewicht: 10,0 kg
Condensaansluiting: 16 mm
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.