RAS-N4KVRG Haori

RAS-B13N4KVRG-E

TOSHIBA’s designwandmodel Haori heeft een stoffen bekleding. Deze hoes is verwisselbaar waardoor je hem steeds weer aan kunt passen aan je interieur. Opvallend of juist ingetogen, bijna alles is mogelijk. Hij wordt standaard geleverd met de twee kleuren lichtgrijs en antraciet, optioneel zijn meer kleuren leverbaar. Informeer bij je installateur naar de mogelijkheden. Zelf een hoes maken is ook mogelijk, download daarvoor de instructies.

Maar Haori heeft meer in huis. Natuurlijk zorgt hij op stille wijze voor een comfortabel binnenklimaat. Daarnaast beschikt hij over diverse filtertechnieken die zorgen voor schone lucht.

Bedieningsmogelijkheden

De standaard meegeleverde, stijlvolle bediening is gebruiksvriendelijk met een goed leesbaar, verlicht scherm. En je bergt ‘m eenvoudig op in de magnetische muurhouder.

Daarnaast is het via de ingebouwde wifi-module ook mogelijk Haori te bedienen op elke willekeurige plek middels een app op je smartphone, deze biedt bovendien ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld het energieverbruik te monitoren.

Beschik je over een smarthomespeaker? Dan maak je het jezelf thuis makkelijk, Haori is namelijk compatible met alle gangbare systemen zoals bijvoorbeeld Google Home en Amazon Alexa.

De Haori is in verschillende capaciteiten beschikbaar. Klik op specificaties voor de unieke eigenschappen van dit type Haori.

Koelen
Nominaal koelvermogen: 3,5 kW
Vermogensrange: 1,0 - 4,1 kW
Verwarmen
Nominaal verwarmingsvermogen: 4,2 kW
Vermogensrange: 1,0 - 5,3 kW
Technische gegevens
Elektrische aansluiting: 230 V/1 ph/50 Hz
Koeltechnische aansluiting: 1/4" x 3/8" flare
Binnendeel
Luchthoeveelheid (L-H), 5 stappen: 320 - 670 m³/h
Binnendeel
Geluidsdrukniveau koelen (SL-L-H): 19-23-43 dB(A)
Geluidsdrukniveau verwarmen (SL-L-H): 19-23-43 dB(A)
Afmetingen (H x B x D): 300 x 987 x 210 mm
Gewicht: 11,0 kg
Condensaansluiting: 16 mm
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.