RBC-AMSU51

RBC-AMSU51-ES

Met gebruiksvriendelijkheid als uitgangspunt is maximaal comfort bereikbaar met slechts één druk op de knop. Deze wandbediening wordt standaard meegeleverd bij RAV airconditioningsystemen en kan geselecteerd worden bij een VRF binnendeel. Met het strak vormgegeven bedieningspaneel kan de klimaatbeheersing in een ruimte geheel op de wensen en eisen van gebruikers kan worden afgestemd. Uiteraard kan de temperatuur ingesteld worden maar ook het programmeren van een dag- en/of weekprogramma behoort tot de mogelijkheden. Extra functies van de airconditioner worden ook via deze bediening geregeld zoals o.a. luchtverdeling, instellingen van filtersystemen en ventilatorsnelheid. Naast alle praktische functionaliteiten biedt deze bediening ook inzicht in energieverbuik door de mogelijkheid verbruik te monitoren en beheersen.

De installateur kan het systeem via de bediening precies zo instellen bij ingebruikname dat deze direct op de meest ideale wijze functioneert en kan daarnaast informatie over het systeem achterhalen wanneer er sprake is van een storing.

RBC-AMSU51 heeft een Nederlandstalige, overzichtelijke menustructuur en een groot, verlicht display. Helderheid en contrast van het display zijn naar wens aan te passen voor een prettig zicht.

Indien de bediening wordt toegepast in een openbare ruimte kan deze vergrendeld worden.

IN HET KORT

  • Lichtsterkte instelbaar
  • Vele instelmogelijkheden
  • Energieverbruik monitoren en beheersen
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.